សូមអបអរសាទរដល់និស្សិតឆ្នាំទី៤ មហាវិទ្យាល័យគីមីអាហារ នៃវិទ្យាស្ថានបច្ចេកវិទ្យាកម្ពុជា ចំនួន ២ក្រុមដែលបានជាប់ជ័យលាភីលេខ២ និងលេខ៣ ពីកម្មវិធីពានរង្វាន់ត្នោតមាស ២០២៣។ក្រុមជ័យលាភី លេខ២ ច្នៃប្រហុកទៅជាផលិតផលម្សៅប្រហុកត្រីរៀលសម្រាប់ទីផ្សារនាំចេញ ក្រុមជ័យលាភី លេខ ៣ ច្នៃប្រហុក ទៅជាទៅជាគ្រឿងស៊ុបប្រហុក (Prahok Hotpot) និងទឹកជ្រលក់ប្រហុកដប។